Binnen & Buitenverblijven

Buitenverblijf

Binnenverblijf

Uitrusten

Wandelen

 

 

BINNENVERBLIJVEN

De hondenverblijven zijn ruim van afmeting en staan in verbinding met een buitenverblijf . Viermaal per dag gaan de honden in geselecteerde groepen naar buiten.

Om de logeerperiode voor de honden zo prettig mogelijk te maken, zitten de honden ( tenzij de hond daarvoor niet geschikt is) met andere honden samen in het verblijf. Het loslaten op de speelplaats en speelweide gebeurt in geselecteerde groepen, zodat de honden zoveel mogelijk met elkaar kunnen spelen. Zowel de verblijven als de rennen worden continu schoongehouden en voldoende geventileerd, hierdoor zijn de verblijven in de zomer heerlijk koel.
Alle binnenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming. Elke hond krijgt van ons een eigen orthopedische ligbed met deken, zodat u die niet hoeft mee te nemen.

 

BUITENVERBLIJVEN

Wij beschikken ook over riante buitenverblijven waar uw hond fijn kan genieten als het mooi weer is, zodat hij niet altijd binnen verblijft.

Uw hond verblijft samen met andere honden in ons pension. We zoeken altijd een geschikt maatje voor uw hond uit om samen te spelen.

Minimaal drie keer per dag gaat uw hond een tot anderhalf uur in een kleine of grotere roedel op onze speelweide spelen.
We proberen de honden qua grote met elkaar te plaatsen (afhankelijk welke en hoeveel honden er verblijven). Leeftijd en conditie speelt ook een rol op welke groep uw hond geplaatst gaat worden.

 

VOEDING, GEZONDHEID & HYGIENE

 

VOEDING

Uw huisdier krijgt bij voorkeur het voedsel dat het thuis gewend is, zodat er wat dat betreft geen aanpassingsproblemen zijn, wij hebben daarom meerdere soorten van de z.g. A-merken voorradig. U mag natuurlijk altijd uw eigen voeding meegeven, bij speciaal (dieetvoer) is dat verplicht. De honden krijgen minimaal twee maal per dag eten en beschikken altijd over water.

GEZONDHEID / MEDICIJNEN

Indien uw huisdier medicijnen gebruikt kunt u ze afgeven en zullen wij ze op tijd toedienen. De conditie van uw huisdier wordt dagelijks gecontroleerd, indien nodig raadplegen wij de dierenarts. Wij wijzen u erop dat het verblijf van uw hond of kat op eigen risico is. Alle eventueel gemaakte dierenartskosten worden aan u doorberekend.

HYGIËNE

Behalve juiste voeding is een goede hygiëne uitermate belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan, door de verblijfsruimten continu schoon te houden.